Bok nr 1

VARNIING FÖR FLUMMIGT INLÄGG
 
Den hära boken kommer att vara fantasi, romantisk, mörk, spännande och en komplicerad bok. Jag vill inte att man ska förstå hur den ska sluta, jag vill ha twister och man ska bli överraskad. men för att den ska bli så verklighets trogen så har jag tagit med mina erfarenheter, hur jag ser på världen och även tagit insperation från folk som jag har träffat. Jag har studerat männsikor ett tag, vad dom blir provocerad av, vad som blir arga, glada och lesdna av. men även vad de har sagt till mig och varför de säger de till mig. Tex, varför de säger saker för att såra mig? för de mår bättre av de, för de har mycket ilska inom sig så de tar den färsta bästa personen att slänga det över. 
 
Övrigt; männsikor är intressanta varelser. 
 
om vi tänker så här på helheten så är vi männsiskor är en ras = ett djur. 
Dom starkaste överlever allt, ´Svagaste förlorar allt. 
 
Vi lever i en världen där makt och pengar handlar om allt. Vi lever i en värld där vi bryr oss för mycket om SKIT! Vi låter andra bestämma hur vi ska leva, vi ska leva efter normen. Man MÅSTE vara som alla andra, annars blir man SKRATTAD i ansiktet för man vill för mycket eller inget alls. 
 
Män som ser ner på oss kvinnor, män som tar för givet att vi kvinnor är slavar för dem, att dom är kungar och kan kalla oss vad som helst. Kvinnor som trycker ner andra kvinnor på grund av avundsjuka, av normen, av samhället. männsikor som bryr sig för mycket om hur andra människor tänker, vem dom älskar, vill vara eller vem dom är! vi bryr oss mer vad Zara larsson tycker och tänker än om, krig och hunger  osvosv.
 
De är en sjuk värld VI lever i. men ändå spännande och min inspiration till min bok!
Allmänt | |
Upp